Hirdetés

A Galaxy Note 8 ebben is megelőzheti az iPhone 8-at



|

Nagyszerű dolog, hogy az új iPhone-ok 60 fps-sel rögzítik a 4K-s videót, de erre hamarosan a Samsung Galaxy Note 8 is képes.

Hirdetés

A modern okostelefonoknál az egyik legfontosabb dolog a kamera - ha látványos és minőségi képeket, videókat készít, akkor a felhasználók akár hatalmas összegeket is kiadnak a készülékért, ami így persze a kompakt fényképezőgépet is a fiókba kényszeríti. 

Hirdetés

A fejlesztések állandóak, minden gyártó igyekszik megelőzni a többit valamivel. Az Apple például első volt abban, hogy az idei iPhone készülékei a 4K-s videót már másodpercenként 60 képkockával rögzítették. 

Ez remek eredmény, és nagy előrelépés, elvégre 60 fps mellett 4K-s videót felvenni megterhelő feladat az okostelefonok processzorának. Úgy tűnt, hogy az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus lesz a piacon az első két készülék, ami erre a mutatványra képes (ami azért is pozitívum, mert a készülékek főként már kipróbált és bevált technológiákat állítanak be újdonságként). 

A Samsung azonban közbeszólt. A Galaxy Note 8 hivatalos oldalán immáron az olvasható, hogy a készülék az UHD (vagyis 4K-s) videókat 60 fps mellett tudja rögzíteni. 

A jelenleg használt modellekben ez a beállítási lehetőség még nincs benne, tehát az újítást egy szoftverfrissítés keretében hozza el a Samsung. 

Egyelőre nem tudni, hogy ez a csomag mikor válik elérhetővé, de amennyiben a Samsung rövid időn belül kiadja, akkor ebben is megelőzi az iPhone 8-at a Galaxy Note 8. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.