Hirdetés

A Galaxy Note 8-ra üthet a Galaxy X



|

A Samsung összehajtható okostelefonja közeledik, és állítólag egy összehajtható Galaxy Note 8 lesz, extra kijelzővel.

Hirdetés

Évek óta hallunk az összehajtható okostelefonokról, és úgy néz ki, hogy a koncepció hamarosan valósággá válik. Úgy nézett ki, hogy egyedül a Samsung lesz képes összehozni egy ilyen készüléket, de a jelek szerint a Huawei megelőzi. Azért a Galaxy X ettől függetlenül még izgalmasnak ígérkezik. Dél-koreai jelentések szerint júniusban véglegesítik az eszközt. 

Hirdetés

A Samsung az idei CES-re még befelé és kifelé hajtogatható prototípusokat is vitt magával, és zárt ajtók mögött mutogatta azokat. Az első generáció valószínűleg befelé hajtható lesz, ezt egyszerűbb gyártani. A képernyő méretéről sokat hallottunk, eddig úgy tűnt, hogy kihajtott módban egy táblagép méreteit kapjuk. 

A mostani jelentés szerint azonban a Samsung átértékelte a visszajelzéseket, és most két 3,5 hüvelykes kijelzőt használ, valamint összehajtott állapotban kívül találunk egy harmadikat is az információk megjelenítéséhez. 

A Galaxy X teljes méretében így nem lesz nagyobb, mint a Galaxy Note 8. A Samsung ezek alapján igyekezett praktikussá tenni a méreteket. Azt mindenesetre nem tudni, hogy melyik verzió mellett döntenek. Az alkatrészgyártók viszont már kaptak rendeléseket. 

A Samsung állítólag eleinte csak 0,5-2 millió Galaxy X-et gyártana, a készülék leghamarabb a jövő évben érkezhet meg a piacra. Az újdonság érkezésére a kitolódott készülékcserék miatt van szükség, azonban az effajta eszközök és kijelzők sorozatgyártása még mindig nehézkes, ezért is a visszafogott számok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.