Hirdetés

A Galaxy Note 9-ből meríthetnek az új iPhone-ok



|

A hírek szerint Apple Pencil-támogatást kaphatnak az idei iPhone készülékek.

Hirdetés

A Samsung az egyetlen gyártó, amely sikeresen épített érintőceruzát egy modern okostelefonba (nem csak jól működik, minőségi és funkciógazdag is). Az S Toll néven futó stylus a Galaxy Note szériás eszközökhöz jár, és rengeteg plusz funkcióval ruházza fel az ilyen szempontból teljesen egyedi Galaxy Note 9-et is. 

Hirdetés

A jelentések szerint az Apple némi borsot törne a Samsung orra alá, ugyanis Apple Pencil-támogatást adna az idei új iPhone-okhoz. 

A TrendForce értesülései szerint a drágább, OLED-kijelzős modellek támogatják majd az Apple Pencilt, bár az kérdéses, hogy az 5,8 hüvelykes okostelefonon ez mennyire lesz hasznos.

Ehhez hasonló jelentések viszont már 2016-ban is voltak, éppen ezért kár lenne biztosra venni a mostani pletykát. 

A jelentés egyébként még ha igaz is, az Apple nem tud közvetlen riválist állítani a Samsungnak, az Apple Pencil ugyanis elég nagy, és még egy iPadben sem fér el, pláne nem egy iPhone-ban. Valószínűleg nem sokan cipelnék a zsebükben a kiegészítőt egy iPhone mellé. 

A Samsung S Tolla eközben magába a Galaxy Note 9-be csúszik bele, ott tárolható, hordozható és tölthető. 

A TrendForce egyébként kitért arra is, hogy idén 64, 256 és 512 GB-os iPhone-ok jönnek, de az 512 GB-os kapacitás csak az OLED-kijelzős modellekhez lesz elérhető. Ezek 3 helyett már 4 GB RAM-ot kapnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.