Hirdetés

A Galaxy Note 9-cel támad a Bixby 2.0



|

A Samsung mobilos üzletágának vezére ezt is elárulta az idei MWC-n. És azt is megerősítette, hogy jön a Bixby-alapú okoshangszóró.

Hirdetés

Eredetileg tavaly októberben hallottuk először, hogy a Samsung nagy frissítést szeretne kiadni az AI-alapú asszisztenséhez. A Bixby 2.0 szerves részévé szeretne válni a felhasználók életének, ennek keretében pedig nem csak még több eszközön lesz elérhető, de SDK is lesz hozzá, hogy a külsős fejlesztők és más gyártók is építhessenek rá. 

Hirdetés

DJ Koh, a Samsung mobilos üzletágának vezére az idei MWC-n, egy interjú keretében mondta el, hogy a Bixby 1.0 még a terjeszkedésre koncentrált. A Bixby 2.0 már több mint 800 céget vonultat fel a bétájában. Az ígéretek szerint akkor lesz kész a debütálásra, amikor a Galaxy Note 9 megjelenik a piacon. 

Miről szól a Bixby 2.0? Sokkal természetesebb lesz a hangja, ügyesebben beszélget az emberekkel, és több eltérő hangot is felismer. A Samsung mindenféle termékében ott lesz, vagyis jönnek a Bixby-képes tévék, hűtők, mosógépek, na és az okoshangszórók is. DJ Koh ugyanis azt is megerősítette, hogy az idei második félévben piacra kerül a Samsung Bixby-alapú okoshangszórója. Az is lehet, hogy a Galaxy Note 9-cel egyszerre. 

Fontos továbbá, hogy a mobilon és a mosógépen lévő Bixby nem két külön mesterséges intelligencia lesz, amelyek szinkronizálnak. A Samsung egységes asszisztenst készít, vagyis feltehetően állandó felhőalapú kapcsolatról lesz szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.