Hirdetés

A Galaxy Note 9 és az iPhone 9 között jön az LG V40



|

Tripla kamerával és közel keret nélküli kijelzővel debütálhat a két riválisa között az új LG zászlóshajó.

Hirdetés

A V30S ThinQ, a G7 ThinQ és a V35 ThinQ után az idei negyedik zászlóshajójának bemutatójára készül az LG (vagyis gyakorlatilag a Sony stratégiájához igazodott). Dél-koreai jelentések szerint mindjárt itt van az LG V40. 

Hirdetés

Állítólag szeptember közepén mutatkozik be és október elején jelenik meg a piacon. Mit jelent ez? Az LG távolságot akar tartani a Samsung Galaxy Note 9-től és az Apple iPhone 9-től. 

Mindezek miatt a bemutató csúszik, az új modell ezúttal nem augusztus végén mutatkozik be (az IFA-n). A Samsung Galaxy Note 9 augusztus végén válik elérhetővé, míg az iPhone 9 állítólag október vége felé, a drágább modellek után. Az LG azért szeretne a két időpont közé találni, hogy a média a V40-nek is megfelelő figyelmet szenteljen, az ne tűnjön el a Samsung és az Apple termékei mögött. 

A dél-koreai szivárgások szerint a V40 egyébként tripla hátlapi kamerát kap. A 20, 16 és 13 megapixelesek szenzorok szuper széleslátszószöget és szuper telefotós módot is ígérnek. 

Az előlapra dupla szelfikamera kerül, 3D-s arcfelismeréssel. Az OLED-kijelző az előlap több mint 90 százalékát borítja majd, de sajnos lesz belógó szenzorsáv is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.