Hirdetés

A Galaxy Note széria végét hozhatja a Galaxy Z Fold 3



|

Állítólag a jövőre érkező Galaxy Z Fold 3 nem csak S Tollat kap, de a Galaxy Note széria végét is jelenti.

Hirdetés

A jelentések szerint a Samsung számára fontosabb lesz a Galaxy Z Fold 3, mint eddig hittük. Nem csak fejlődik sok tekintetben az elődmodellhez képest, de állítólag S Tollat is kap, sőt, konkrétan a Galaxy Note széria végét is jelenti. A sorozat nyugdíjazásáról évek óta pletykálnak, és 2021-ben felkavarja a kínálatát a dél-koreai gyártó. Legalábbis most erről beszélnek. 

A jelentések szerint a Samsung egyik képviselője már kijelentette, hogy jövő júniusban érkezik a Galaxy Z Fold 3. A szó-beszédek alapján a Galaxy S21 Ultra is kap S Toll-támogatást, ezek után pedig már nincs értelme a Galaxy Note sorozatot folytatni. 

Hirdetés

Kár persze azt gondolni, hogy ettől majd egyszerűsödik a Samsung kínálata, az utóbbi egy évben megszámlálhatatlan modellt dobott piacra a gyártó, és a Galaxy S21 szériába is várható négy modell: a Galaxy S21, a Galaxy S21+, a Galaxy S21 FE és a Galaxy S21 Ultra. 

A Galaxy Z Fold 3 pedig eközben olyan védőüveget kap majd, ami nem sérül meg az S Tolltól, de emlegetnek a készülékhez képernyő alatti szelfikamerát is. 

Messze vagyunk még azonban a jövő évi bejelentésektől, így kár lenne bármit is biztosra venni a jelentésből. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.