Hirdetés

A Galaxy S10-ből vehet kölcsön egy hasznos funkciót az iPhone XI



|

Egyszerre két Bluetooth-eszközre is képes lesz zenét küldeni az Apple következő iPhone-ja.

Hirdetés

Az Apple iPhone XI, iPhone XI Max és iPhone XIR okostelefonjai mind sok újdonságot hoznak magukkal idén szeptemberben, de a MacOtakara forrásai szerint az egyikre a Samsung aktuális csúcskészülékei már most képesek. 

Hirdetés

Bár a mostani iPhone-ok támogatják a többszobás audiót AirPlay 2 hangszórókkal, az Apple szoftverének korlátai miatt a normál Bluetooth-eszközökön egyszerre egy készüléken szólhat a hang. Az új szériával kezdődőek az Apple átveheti a Dual Audiót, ami lehetővé teszi majd, hogy egyszerre két Bluetooth-eszközön szóljon a hang. Vagyis ugyanazt lehet majd hallgatni két AirPods fülhallgató-páron vagy éppen két hangszórón, esetleg ezek kombinációján. 

A szoftvertámogatás mellett mindehhez Bluetooth 5.0 chip is kell. Mivel az iPhone 8-ban már ilyen volt, a korábbi Apple mobilok is Dual Audi-képesek lehetnek, ha ezt az iOS 13-as frissítés megengedi majd. 

A további iPhone-újdonságok között emlegetik még a fordított vezeték nélküli töltést, a nagyobb akkumulátort és a 18 wattos gyorstöltőt. Kamerafronton pedig még ennél is nagyobb változások várhatóak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.