Hirdetés

A Galaxy S10 Infinity-O kijelzője lehet a következő nagy durranás



|

Egy különösen megbízható szivárogtató is azt állítja, hogy Infinity-O képernyőt kap a következő Samsung zászlóshajó.

Hirdetés

Nemrég hallottunk róla, hogy Infinity-O kijelzővel érkezhet a Samsung Galaxy S10, most pedig egy különösen megbízható szivárogtató azt állítja, hogy konkrétan ez a képernyő lehet a Samsung következő nagy dobása. Ezzel ugyanis száműzheti a kijelző körüli kávát. 

Hirdetés

Ezúttal nem csak szó-beszédről van szó. Az információ egyenesen Evan Blasstól származik, aki kísérteties pontossággal és gyakorlatilag tévedés nélkül szokta megjósolni, hogy mire számíthatunk. Azt azért bevallotta a közösségi médiában, hogy a részletek előzetes jellegűek. Az persze valószínű, hogy a Samsungnak már nem lesz ideje változtatni, és mint hallottuk, egyelőre nem megoldható a szelfikamera kijelző mögé rejtése, mert a képminőség nem elfogadható. 

Éppen ezért a Samsung egy apró lyukat üt a keret nélküli kijelzőbe. A kör alakú lyuk valamelyik oldalra kerül, és az alakjából származik az Infinity-O elnevezés. A többi eszköz Infinity-U és Infinity-V bevágást kaphat, gyakorlatilag az Essential Phone mintájára. 

Nem túl meglepő módon szinte biztos, hogy ultrahangos és képernyőbe ágyazott lesz a Galaxy S10 ujjlenyomat-olvasója, illetve adott a One UI kezelőfelület és az Android 9 Pie is. A hátlapra tripla kamera kerül, ultraszéles látszószögű és telefotós lencsékkel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.