Hirdetés

A Galaxy S6 is megkaphatja az Oreót



|

A pletykák szerint akár már februárban befuthat a korábbi zászlóshajóra a legfrissebb Android, de egyelőre kár lenne ezt biztosra venni.

Hirdetés

A Samsung elvileg hamarosan elérhetővé teszi a várva-várt Android Oreo rendszert a legújabb zászlóshajóira. Ennek megfelelően a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ néhány héten belül megkapja az új Androidot, és elvileg nem sokkal ezután a Galaxy Note 8 is. 

Hirdetés

A legutóbbi pletykák szerint az egyik korábbi zászlóshajóra is nagyjából ebben az időben futhat be a frissítés. Ha ez így lesz, akkor a Samsung Galaxy S6 utolsó nagy frissítése lesz az Oreo, legalábbis a Samsung támogatói csoportjának kijelentése alapján. Természetesen ezt egyelőre kár lenne biztosra venni, hiszen a fontos frissítésekről fentebb hozhatják meg a végső döntéseket. 

Jelenleg mindenesetre úgy néz ki, hogy az Android Oreo februárban válik elérhetővé a Galaxy S6-ra, nagyjából ugyanakkor, mint a Galaxy S8 és Galaxy S8+ modellekre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.