Hirdetés

A Galaxy S7 jobb, mint az iPhone 8



|

A Consumer Reports a Galaxy S8 és Galaxy S8+ készülékeket ajánlja a leginkább, de az iPhone 8-at a csapat szerint a Galaxy S7 is leveri.

Hirdetés

A nonprofit Consumer Reports magazin számos kategóriában tesz elfogulatlan, és alapos tesztek, mérlegelések után összeállított javaslatokat. Legutóbb az okostelefon-piacot vizsgálta meg a CR csapata. 

Hirdetés

A Consumer Reports szerint a legjobb okostelefon a Samsung Galaxy S8 és a Galaxy S8+, ezek 81 pontot kaptak a lehetséges 100-ból. 

80-80 pontot kapott az Apple iPhone 8 és a Samsung Galaxy S7, azonban a magazin szerint a vásárlóknak érdemesebb a tavalyi Galaxy S7-re szavazniuk, mert az egyszerűen jobb készülék a kettőből, és jobb az üzemideje és a hívásminősége is. 

A listán a Samsung Galaxy Note 8 és az LG G6 következtek, szintén 80 ponttal. 

Az Apple iPhone 8-as sorozatára eddig nem reagált túl jól a piac - elvileg a potenciális vásárlók nagyja az iPhone X-et várja, és csak azután határozza el, hogy melyik iPhone-t veszi meg. A felmérések szerint Amerikában több iPhone 7-et vesznek, mint iPhone 8-at. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.