Hirdetés

A Galaxy S7-re is közeledik már az Oreo



|

A Samsung a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge mellett a 2017-es Galaxy A3 és A5 készülékekre, valamint a Galaxy Tab S3-ra is hamarosan kiadja az Oreót.

Hirdetés

Nehéz elhinni, de sajnos a Samsung még egyetlen okostelefonját sem frissítette a közel 6 hónapja piacon lévő Android Oreo rendszerre. A jó hír viszont az, hogy a Galaxy S8 és Galaxy S8+ modellekhez futtatott béta egy ideje véget ért, vagyis heteken belül mindenki megkapja az aktuális Androidot. 

Hirdetés

A Samsung mérnökei ennek köszönhetően már a további eszközökre is koncentrálhatnak. A SamMobile értesülései szerint a dél-koreai óriás most készíti elő az Oreo-frissítéseket a további okostelefonjaihoz és táblagépeihez. 

A következő hullámban a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge készülékek tulajdonosaihoz jut el az Android Oreo. A frissítések legközelebbi körében a 2017-es Galaxy A3 és Galaxy A5 modelleket látják el az új csomaggal. 

Mindezek után következhet a Samsung legújabb táblagépe, a Galaxy Tab S3. Mindez jó hír a Samsung készülékek tulajdonosainak, de természetesen egy ideig még várniuk kell, mire a frissítések megjelennek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.