Hirdetés

A Galaxy S8 az Android királya



|

A teljes okostelefon-piacot nézve azonban az iPhone 7 az úr, legalábbis az eladási adatok alapján.

Hirdetés

Talán nem túl nagy meglepetésre, de a Samsung Galaxy S8 lett a legkeresettebb androidos okostelefon az idei év második negyedévében. 

Hirdetés

A Strategy Analytics jelentése szerint a Samsung összesen 19 millió Galaxy S8 és Galaxy S8+ készüléket szállított le. Ennek hála a széria a legkeresettebb lett az androidos mezőnyben. 

Ennek ellenére a piac királya még mindig az iPhone 7, ebből ugyanis nem kevesebb mint 16,9 milliót szállított le az Apple. Ráadásul az összkép az iPhone 7 Plusszal együtt teljes, amiből további 15,1 millióra volt igény a második negyedév során. 

A globális okostelefon-piacból így az iPhone 7-es széria 8,9 százalékot hasított ki, míg a Galaxy S8-as sorozat 5,3 százalékot. 

Siker volt a Xiaomi Redmi 4A is, a középkategóriás készülékből 5,5 millió fogyott a második negyedévben, ami 1,5 százalékos részesedést jelentett. 

Az elemzők tippjei szerint esélytelen, hogy bármelyik gyártó megszorongassa a Samsungot az androidos mezőnyben, ami a harmadik és a negyedik negyedéves eladásokat illeti. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.