Hirdetés

A Galaxy S8 és a Galaxy Note 8 is megkapja az új Samsung kezelőfelületet



|

A korábbi jelentések ellenére mégis eljut majd a One UI a Samsung régebbi zászlóshajóira.

Hirdetés

A Samsung csak nemrég mutatta be az új One UI kezelőfelületét, azonban nem sokkal azután szárnyra kaptak a pletykák, amelyek szerint az kizárólag a Samsung aktuális csúcskészülékeire, vagyis a Galaxy S9, a Galaxy S9+ és a Galaxy Note 9 modellekre lesz elérhető. Külön jelentések bukkantak fel, amelyek szerint még a Galaxy S8, a Galaxy S8+ és a Galaxy Note 8 sem kapja meg az új kezelőfelületet. 

Hirdetés

A Samsung-ügyekben különösen megbízható Ice Universe forrásai szerint ugyanakkor nem ez a helyzet, a One UI a tavalyi zászlóshajókra is megjelenik. Ezt az információt a Samsung egyik emberétől kapta. 

Az új kezelőfelületnek hála a Samsung korábbi zászlóshajóit is könnyebb lesz egy kézzel használni, és persze az újdonság varázsa valószínűleg még jobban hozzáköti a márkához a készülékek felhasználóit. Az idei és a tavalyi csúcsmodellek ráadásul kísértetiesen hasonlítanak egymásra, tehát logikus lenne, ha mindegyik frissülne. 

A One UI ráadásul az Android 9 Pie rendszerre építkezik, azt pedig a Galaxy S8-as széria és a Galaxy Note 8 is megkapja. Logikus módon a Samsung minden nyújtott kijelzős okostelefonjára el kellene hozza az új kezelőfelületet, ezzel pedig ráadásul egységes képet is mutatna. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.