Hirdetés

A Galaxy S8 nem mond le erről a trükkről



|

A kamera gyorsindítása továbbra is megoldható lesz a Samsung zászlóshajóján.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S8-ról mondhatni már szinte minden kiszivárgott, de azért akadnak még olyan részletek, amelyekre csak a hivatalos bemutató során, továbbá az első tesztek alatt kapunk választ. 

Hirdetés

Mivel a home gomb távozott az előlapról, ezért nagy kérdés volt az is, hogy mi lesz a kamera gyorsindításával? A home gomb dupla lenyomása ugyanis erre volt jó a Samsung aktuális csúcskészülékein. 

A legutóbb kiszivárgott képeket azóta tovább elemezték egy kicsit, és úgy tűnik, hogy a funkcióról nem mondott le a Samsung. Ez egyszerűen oldalra költözött. 

Ha minden igaz, akkor a bal oldalon lévő bekapcsológomb egymás utáni dupla lenyomásával lehet majd elindítani a szokásosnál gyorsabban a kamerát. 

Apróság ez ugyan, de annak, aki valamilyen készüléken már megszokta, hasznos extra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.