Hirdetés

A Galaxy S9 kameráját emlegeti a Samsung



|

A Samsung kiküldte a meghívókat a február 25-i médiaeseményre, és újragondolt kamerát emleget benne.

Hirdetés

Egyre közeledünk a Samsung Galaxy S9 (és Galaxy S9+) hivatalos bemutatójához. A Samsung időközben a sajtómeghívókat is elküldte: a Samsung Unpacked eseményre február 25-én kerül sor. 

Hirdetés

Ez a nap közvetlenül a Barcelonában esedékes MWC startját előzi meg - ekkor szokta a Samsung bemutatni a legújabb zászlóshajóit. Tavaly ez nem így volt, az óvintézkedések miatt ugyanis a Galaxy S8 bemutatója márciusra csúszott. 

Idén a Samsung visszaáll az eredeti menetrendre. Bár a meghívó konkrétan nem említi a Galaxy S9-et, egy nagy lila 9-es azért kirajzolódik, és olyan szavakat is megemlít a Samsung, hogy "újragondolt" és "kamera" (fényképező). 

A várakozások szerint a hátlapi 12 megapixeles kamera változtatható rekeszértékkel operál majd: f/1.5 és f/2.4 között módosíthatjuk az értéket, a konkrét helyzettől függően. Ha minden igaz, akkor a lassított videók is fejlődnek, és már 480 fps-sel rögzíthetünk, 1080p-ben. A tavalyi csúcsmodellek ezt csak 240 fps-sel tudták, 720p-s felbontás mellett. 

Amennyiben kíváncsiak vagytok a Galaxy S9-ről szóló további pletykákra, specifikációkra és érdekességekre, akkor a kapcsolódó írásainkban mindent megtaláltok

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.