Hirdetés

A Galaxy S9+ kíséri a Galaxy S9-et



|

A nagyszerűen sikerült idei széria útját folytatja a Samsung 2018-ban.

Hirdetés

A Samsung az elmúlt években kísérletezett a Galaxy S szériánál a legoptimálisabb méretekkel és képernyőtípusokkal, és minden jel arra utal, hogy az idei széria telitalálat lett a lekerekített kijelzős Galaxy S8 és Galaxy S8+ modellekkel. 

Hirdetés

A Samsung megkezdte a munkát a Galaxy S9 firmware-jén, és úgy tűnik, hogy a sima Galaxy S9-et 2018-ban a Galaxy S9+ kíséri majd. 

A dél-koreai gyártó mérnökei állítólag a G960FXXU0AQI5 és a G965FXXU0AQI5 firmware-verziókon dolgoznak éppen, ezek tartoznak a Galaxy S9 és Galaxy S9+ készülékekhez. A két okostelefon modellszáma az SM-G960 és az SM-G965 lesz. 

A Galaxy S9-es széria az idei modellekhez mérten valamivel hamarabb érkezhet, ugyanis a firmware fejlesztését a Samsung a szokásosnál (és a tavalyinál) két héttel korábban kezdte el. 

A Samsung hagyományosan az Unpacked eseményeken rántja le a leplet a zászlóshajóiról, egy nappal a Barcelonában tartott MWC előtt. Mivel a jövő évi MWC február 26-án startol, ezért ceruzával már be is lehet karikázni a február 25-öt a naptárban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.