Hirdetés

A Galaxy S9 megtartja a jackcsatlakozót



|

A pletykák szerint marad a jackcsatlakozó, a dobozban pedig vezeték nélküli AKG fülhallgató lesz. Más szó-beszédek is vannak.

Hirdetés

Egyelőre korai lenne bármi biztosat mondani a Samsung jövő évi, Galaxy S9 és Galaxy S9+ zászlóshajóiról, azonban egy - eddig meglehetősen biztos és hiteles információkkal szolgáló - szivárogtató most érdekes hírekkel szolgált

Hirdetés

A forrásai szerint a Galaxy S9 új AKG fülhallgatóval a dobozában jön majd, valószínűleg egy Bluetooth-os, vezeték nélküli modellel. A Samsung idei csúcskészülékei is AKG-s fülhallgatót kaptak, bár a zsinóros megoldások igazából Samsung fülhallgatók, az AKG által finomhangolva. A legtöbb szakember szerint ezek az átlagnál jobb hangzást és teljesítményt nyújtanak. 

Többen nehezen hiszik, hogy még ennél is jobb és drágább fülhallgatót tenne a dobozba a Samsung, főleg, hogy az AKG-nek jelenleg nincs ilyen, az IconX viszont AKG-s tuninggal érhető el, de 199 dollárért. Ez egyelőre túl drágának tűnik, hogy ingyen járjon a készülékekhez. 

A jól értesültek azt is tudni vélik, hogy az aktuális prototípusokról nem hiányzik a jackcsatlakozó sem, Bluetooth-os fülhallgatók ide vagy oda. 

Azt is megerősítették, hogy a korábbi szivárgások és tervrajzok hitelesek, vagyis a hátlapi dupla kamera ezúttal függőleges konfigurációt kap, és az ujjlenyomat-olvasó ezek alá költözik. 

A kamera eközben egy tükröződésgátló BBAR-réteget is kap extraként. Elvileg az okostelefonok kamerái már rég kapnak tükröződéscsökkentő réteget (mint a szemüvegek lencséi), de itt valami még jobb technológiát emlegetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.