Hirdetés

A Galaxy Watch 3 okosóra nagyon ötletes módon segít hívást fogadni és elutasítani



|

Az ujjak ökölbe szorítása és kinyújtása fogadja, a csukló megrázása elutasítja majd a bejövő hívásokat a Galaxy Watch 3-on.

Hirdetés

Rengeteg újdonsággal készül a Samsung az augusztus 5-i Unpacked rendezvényére, amelyen többek között a Galaxy Watch 3 okosóra is bemutatkozik. Alapvetően erről is közel minden kiszivárgott már, legutóbb például az, hogy hasznos kézmozdulatokat támogat. Az XDA és a 9to5Google egyaránt olyan kódokat szúrtak ki egy közelgő plugin szoftverben, ami gesztusvezérlésről árulkodik a bejövő hívásoknál. 

Hirdetés

Jelenleg bejövő hívás fogadásakor vagy elutasításakor az órán meg kell nyomni a megfelelő gombot, de a Galaxy Watch 3 mozgásérzékelője már képes lesz a kézmozdulatokat is felismerni. Ha az ujjainkat ökölbe szorítjuk, majd kinyújtjuk, akkor fogadja az óra a bejövő hívást, a csukló megrázásával pedig elutasíthatjuk azt. Értelemszerűen mikrofon és hangszóró is lesz az órán, vagyis nagyon praktikus kihangosítóként működik. A csuklós mozdulat pedig az ébresztőket is le tudja némítani. 

Lesz a Galaxy Watch 3-ban továbbá elesésérzékelő is: ha elesést észlel, egy percig csörög az óra, ha nem kapcsolja ki a tulajdonosa, akkor az eszköz tárcsázza a mentőket vagy üzenetet küld a beállított vészhelyzeti névjegyeknek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.