Hirdetés

A Galaxy X-ről is beszélt a Samsung vezére



|

DJ Koh az idei zászlóshajók bemutatója után kitért az összehajtható okostelefonra is.

Hirdetés

Alig mutatta be a Samsung az idei zászlóshajóit, a cég mobilos üzletágának vezetője, DJ Koh máris a várva-várt összehajtható okostelefonról, a Samsung Galaxy X-ről beszélt

Hirdetés

Korábbi pletykák szerint ez már novemberben sorozatgyártásba kerülhet, és 2019-ben meg is jelenhet a piacon. A januári CES-en állítólag ott volt zárt ajtók mögött egy már majdnem kész verzió, amelyet az iparági partnerek megtekinthettek. 

Elvileg a Samsung egy olyan verziót dob majd először piacra, amely befelé hajtható össze. Egy kifelé hajló kijelzőnek nagyobb rugalmasságra van szüksége, ennek tökéletesítéséhez még idő kell. A panel átmérője mindenesetre 7,3 hüvelyk volt a prototípuson. 

A legutóbbi jelentések szerint DJ Koh az MWC-n arról beszélt, hogy mielőtt elindítanak egy új termékkategóriát, teljes magabiztosságra van szükségük, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínálják. További információk nincsenek, de Koh megígérte, hogy ha eljön az ideje a bemutatónak, akkor semmit nem tart majd vissza. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.