Hirdetés

A Garmin okosórája megmondja, hogy mennyire stresszesek a Mercedes-tulajdonosok



|

Itt a Garmin első LTE-képes okosórája, a Vívoactive 3 Music. Nem mellesleg GPS is van benne.

Hirdetés

A Garmin bemutatta az első LTE-képes, GPS-es okosóráját, amely Vívoactive 3 Music névre hallgat. Aki ilyet visel, az akár otthon is hagyhatja a mobilját, ha épp csak futni vagy edzeni megy. A zenehallgatás, szöveges üzenetek kezelése és az edzés követése egyaránt megoldható az órával, amelyhez 5 napos üzemidőt ígér a Garmin. GPS módban 4 órát (ilyenkor az LTE és a zene is engedélyezve van). 

Hirdetés

Az eszköz beépített balesetérzékelővel rendelkezik, és automatikusan értesíti a vészhelyzeti kapcsolatokat becsapódás vagy esés után. A gomb 5 másodpercig való nyomva tartásával pedig ugyanezeknek a névjegyeknek elküldheti a gyors üzenetet a tartózkodási helyével. A LiveTrack funkció pedig valós időben képes megosztani a helyadatokat. 

A zenék és lejátszási listák közvetlenül az órára tölthetőek, Bluetooth-on keresztül pedig a vezeték nélküli fejhallgatók is támogatottak. A Garmin ráadásul a Daimlerrel is megállapodott, így Mercedes-Benz márkajelzésű verzió is érkezik a Mercedes-tulajdonosoknak. Ez figyeli majd a sofőr stressz-szintjét és pulzusát, és csatlakozik a Mercedes Me apphoz. A felek jelenleg is ötletelnek, mit adjanak még hozzá a funkciókhoz: például nyugtató zenére válthat a jövőben a rendszer, ha az óra szerint a sofőr ideges. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.