Hirdetés

A GeForce Game Ready Driver friss verziója már az Nvidia új kártyáit is támogatja



|

Persze azért egyéb apróságok is befértek még a driver új verziójába.

Hirdetés

Amíg a konzolos játékosok a PlayStation 5 és az Xbox Series X megjelenésére várnak, addig a PC-s tábor már kapott is egy vadonatúj játékszert, hiszen megjelent az Nvidia GeForce RTX 3080-as videokártyája, és még ebben a hónapban debütál az RTX 3090, valamikor októberben pedig az RTX 3070. Most pedig már szoftveres támogatást is kapott a cég két vadonatúj hardvere, de más miatt is érdemes lehet frissíteni.

Hirdetés

Elérhető már a GeForce Game Ready Driver 456.38-as verziója, ami hivatalosan is támogatja már az RTX 3080-at és a 3090-et, illetve a Fortnite-ban lévő ray tracinget és DLSS-t is. Emellett a frissítéssel együtt többek között első napos optimalizációt kapott a Halo 3: ODST és a Mafia: Definitive Edition is, de jött még támogatás az új Nvidia Broadcast alkalmazáshoz, valamint öt új G-Sync-kompatibilis gamer monitorhoz is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.