Hirdetés

A Google Classroomba is érkeznek az újdonságok



|

Teendő-nézettel és több nyelvvel újít többek között a Google Classroom, amely a távoktatást segítene még jobbá tenni.

Hirdetés

A Google a tanév kezdete alkalmából nagy erőkkel igyekszik javítani a távoktatás színvonalán, ehhez pedig rengeteg újdonsággal bővíti még idén a Google Meet szolgáltatását. Emellett pedig frissül a Google Classroom is, a diákoknak és tanároknak összerakott főoldal, ami egy térbe hozza a feladatokat, megbeszéléseket, útmutatókat. Most többek között teendőn-ézettel, hivatkozásalapú meghívókkal bővül

Hirdetés

A naptár formátum mellé érkező teendő-nézet a diákoknak segíti a munkájuk felfedezésében és követésében, többféle bontásban állítható a megjelenítés. A tanárok pedig egy általános, átnézeti oldalt kapnak, ahol mindenkit egyszerre követhetnek. 

Az órákhoz jelenleg kóddal csatlakozhatnak a diákok, de a tanárok már meghívólinket is megoszthatnak az iskola kommunikációs csatornáján, illetve mostanra 54 nyelv támogatott. Az androidos és az iOS-es Classroom pedig offline vagy gyenge kapcsolattal is jobban működik a jövőben, a diákok elhivatottságát pedig napi szinten méri a rendszer.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.