Hirdetés

A Google Duo segítségével hamarosan 32 ember is videochatelhet egyszerre



|

Rádupláz a korábbi limitre a Google, a Google Duo csoportos videochat-beszélgetéseiben már 32 ember is részt vehet hamarosan.

Hirdetés

A világjárvány idején igencsak megnőtt a videohívásokat lehetővé tevő appok népszerűsége és használata, a Zoom mellett más szereplők is tarolnak, például a Google Duo is az emberek egyik kedvence, megérdemelten. A Google ráadásul folyamatosan fejleszti az utóbbi időben a szolgáltatását, és most ismét megemelte a csoportos videobeszélgetésekben résztvevő személyek maximális számát. 

Hirdetés

A cég megerősítette, hogy rövidesen már 32 fő videochatelhet egyszerre a Google Duo csoportos beszélgetéseiben. Márciusban egyébként a limit még 8 volt, aztán többször emelték. Mindezt pedig e-mailben is bereklámozta a vállalat a felhasználóknak. 

A Duo emellett nemrég kapott számos további extra funkciót, köztük a csoportos hívások webes támogatását. Ezzel pedig már több mint jó alternatíva a Zoom, a Skype és a többi rivális ellenében. Az új családi módban pedig már doodle-rajzolási és maszk-, valamint effekthasználati lehetőség is van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.