Hirdetés

A Google gatyába rázta a YouTube TV alkalmazást



|

Végre úgy érezhetik a felhasználók, hogy rendes szolgáltatást kapnak a pénzükért.

Hirdetés

A Google már 6 éve üzemelteti a YouTube TV szolgáltatást, amivel az előfizetők egy alkalmazáson keresztül férhetnek hozzá számos adó műsorához, sportközvetítésekhez és élő eseményekhez. Ahogy azonban az a vállalatnál lenni szokott, a nem kiemelt bevételt hozó ágak kicsit a feledés homályába merülnek, szerencsére azonban a YouTube TV sok más projekttel szemben nem kaszát kapott, hanem alaposan felfrissítették, hogy végre tényleg megérje rá előfizetni.

A korábbi 65 dolláros árcédulát a Google nemrégiben 73 dollárra tornázta fel a tartalmak emelkedő áraira hivatkozva, a felhasználók azonban ezt nehezen emésztették, miközben a képminősége érezhetően gyenge az alacsony bitráta miatt, az Apple TV-s alkalmazás pedig problémáktól hemzseg.

Hirdetés

A YouTube TV fejlesztői végre meghallgatták a felhasználók panaszait, az alkalmazás subredditjén a múlt hét során bejelentették, hogy néhány felhasználónál már tesztelik az új kódolást, ami magasabb bitrátával közvetíti a 1080p-s élő adásokat, ami jobb képminőséget jelent, viszont több adatforgalmat is használ. A bejegyzésben leírták, ha minden a tervek szerint megy, a nyáron mindenki számára bevezetik a mechanikát.

A YouTube TV eközben az Apple TV-ken is sokkal használhatóbbá válik a számos hibajavításnak köszönhetően. Megoldják például a 4K-s videókat lejátszásánál felmerülő problémákat, javul a HDR-es megjelenítés, illetve az ígéretek szerint megszűnik a profil közötti beakadás, ami olykor az alkalmazás összeomlását okozza az első generációs Apple TV 4K eszközökön.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.