Hirdetés

A Google hamarosan leleplezheti az AirPods Pro ellenfelét



|

Egy közismert szivárogtató szerint több színben támad a Pixel Buds Pro, és már nem is kell sokat várnunk rá.

Hirdetés

A 2019-ben piacra dobott Pixel Budst egyértelműen az AirPods riválisának szánta a Google, ám hiába várták sokan, a vezeték nélküli füles nem igazán rúgott labdába az Apple üdvöskéje mellett, a gyengécske üzemidejével és a kapcsolódási problémáival pedig még a Samsung Galaxy Buds is rendesen helyben hagyta.

A második generáció viszont már sokkal jobban sikerült, ami felbátoríthatta a keresőóriást egy újabb offenzívára, ezúttal a cupertinóiak prémium fülesét, az AirPods Prót véve célba. A közismert szivárogtató, Jon Posser ugyanis nemrég arról tweetelt, hogy értesülései szerint hamarosan befut a Pixel Buds Prónak hívott modell, méghozzá "valódi" piros, karbon, limoncello és köd fantázianevű színárnyalatokban.

Hirdetés

Ennél több információt sajnos nem tartalmaz a bejegyzés, így fogalmunk sincs, mit érthet Posser a "hamarosan" alatt. Első nekifutásra a május 11-én kezdődő I/O fejlesztői konferencia ugorhat be, mint lehetséges dátum, ám ezt az évenként megrendezésre kerülő dzsemborit a Google többnyire a szoftveres újdonságoknak - köztük az Android soron következő verziójának - szokta szentelni.

Ettől függetlenül előfordulhat, hogy egy nagy csavarral valóban itt mutatják be a Pixel Buds Prót, ahogy a régen várt Pixel Watch okosóra leleplezésében is sokan reménykednek. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy csak egy pletykáról van szó, ráaádásul maga Posser sem a tévedhetetlenségéről híres.

Ami a Pixel Buds Pro lehetséges funkcióit illeti, az Apple-höz és a Galaxy Buds Próval nevező Samsunghoz hasonlóan a Google valószínűleg az aktív zajszűrés köré húzhatja fel a terméket, de az extrák között a jobb üzemidő és a prémium anyaghasználat is szóba jöhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.