Hirdetés

A Google is elkezdi kitiltani a „cukrosbácsis” társkeresőket



|

Mivel a Google megítélése szerint a sugar daddy-s társkeresők lényegében prostitúcióra épülnek, a cég ezt nem tolerálja.

Hirdetés

Mindenkinek joga van eldönteni, milyen kritériumok alapján keres párt, és működhetnek azok a kapcsolatok is, amikor az egyik fél csak a luxusra vágyik, a másik pedig cserébe annyit vár el, hogy legyen mellette valaki, akivel mutatkozhat, ágyba bújhat. Ugyanakkor az elmúlt években megszaporodó sugar daddy társkeresők kapcsán felmerültek a morális aggályoknál nagyobb problémák.

A Google frissítette a Play Áruház szabályzatát a napokban, és szeptember 1-jétől tilos lesz olyan alkalmazásokat közzétenni, amik a "kompenzált szexuális kapcsolatokra (pl. sugar dating)" épülnek.

Hirdetés

Természetesen a korábban elérhetővé tett appokat is törlik majd. Ezek leírásában egyébként elég egyértelműen szerepel, hogy olyan felhasználókat várnak, akik vagy gazdagok, és hajlandóak szívük választottjának anyagi vágyait kielégíteni, vagy nagylelkű férfiakra vágynak, akik meg nem nevezett (vagy épp megnevezett) ellenszolgáltatásért cserébe eltartják őket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.