Hirdetés

A Google kitiltotta a kriptovalutás appokat



|

Frissültek a fejlesztői irányelvek, mindent kitiltott a Google, ami kriptopénzek bányászatával kapcsolatos.

Hirdetés

Az Apple a múlt hónapban minden olyan appot kitiltott az App Store-ból, aminek köze volt a kriptovaluták bányászatához. Most a Google is hasonló lépésre szánta el magát, és frissítette a fejlesztői irányelveit. 

Hirdetés

Ennek értelmében rengeteg app automatikusan ki van tiltva a Google Play Áruházból. Nem kerülhet fel semmi, aminek köze van a kriptopénzek bányászatához. A távoli kezelésre írt appok engedélyezettek maradnak. 

A gyerekeknek szánt, felnőtt tartalmakat rejtő appokat is azonnal törli a Google, ahogyan azokat is, amelyekben szex és gyerekek jelennek meg - ez utóbbiakat a hatóságoknak is jelentik. 

Az olyan appok is tiltottak, amelyek gyűlöletbeszéddel, erőszakkal, diszkriminációval, szexuális irányultsággal kapcsolatosak. A megtévesztő pénzügyi appok, szolgáltatások, bináris opciókra építő szolgáltatások is tiltottak. Az olyan appok is, amely rendszerüzenetként álcázzák az értesítéseket. 

A szexpózokkal, szexjátékokkal és eszkortszolgáltatásokkal foglalkozó appokat szintén nem tűri meg a Google. A tragédiákkal és természeti katasztrófákkal foglalkozó tartalmak is tiltottak. Értelemszerűen az illegális tevékenységekre építő appok sem engedélyezettek. 

Az eddig felsoroltak pedig mindössze a jéghegy csúcsát jelentik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.