Hirdetés

A Google könyörög, hogy a Stadia-károsultak ne zaklassák az ügyfélszolgálatot



|

A visszatérítések ügyintézése elindult, az azonban automatikus, a Google ezért egy kis türelmet kér a felhasználóktól.

Hirdetés

Még emlékszünk, hogy amikor a Google bemutatta a Stadiát, olyan merész kijelentéseik voltak, mint hogy "negatív késleltetésre" számíthatunk. Mostanra tudjuk, hogy a keresőóriás végtelennek tűnő listája, amin az elhasalt projekteket tartjuk számon, egy újabb versenyzővel bővült, hiszen elkaszálták a Stadiát, méghozzá olyan sietve, hogy még a fejlesztőknek is elfelejtettek szólni a döntésről.

A hardvertulajdonosoknak és előfizetőknek azonban nem kell aggódnia, a Google mindenkinek visszafizeti a játékok és opcionálisan vásárolt hardverek árát, a folyamat azonban időt vesz igénybe.

Hirdetés

A visszatérítési hullám már el is indult, a Google egy nyilatkozatban kiemelte, minden megvásárolt játék, kiegészítő és előfizetés díja visszatérítésre kerül,, amennyiben a tranzakcióra a Stadia Store-on keresztül került sor. Az elszámolás azonban időbe telik, a Google szerint akár január közepéig is elhúzódhat, mire mindenki visszakapja a pénzét, így újra a felhasználók türelmét kérik, továbbá azt, hogy ezzel ne terheljék a Google ügyfélszolgálatot, hiszen ők sem fogják tudni felgyorsítani egyesével a folyamatot.

Azok a vásárlók, akik húsznál kevesebb alkalommal vásároltak a Stadián keresztül, minden tranzakcióról külön e-mailt kapnak majd, akik azonban átlépték ezt a határt, egy összegző e-mailre számíthatnak, amiben minden visszatérítés listázva lesz. Amennyiben az eredetileg használt fizetési lehetőség már nem működik, a Google egy új opció beállításában is segít majd a játékosoknak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.