Hirdetés

A Google már azt is megmondja, melyik műalkotásra hasonlít a házi kedvenced



|

Csak egy Androidos telefon kell hozzá.

Hirdetés

A Google kulturális szolgáltatása, az Arts & Culture nagyot húzott 2018-ban, amikor a mobilos alkalmazásába beépített egy funkciót, amely szelfik alapján képes megmondani, hogy melyik híres műalkotásra hasonlítunk.

A keresőóriás nemrég újabb csavart adott a recepthez, mostantól ugyanis már a háziállataink fotóival is eljátszhatjuk a jópofa trükköt.

Hirdetés

A funkciót a kizárólag Androidon elérhető Arts & Culture alkalmazás legfrissebb, 9.0.27-es verziójában találjuk "Pet Portraits" néven, viszont meglehet, hogy hazánkba csak később érkezik, mert magyar készüléken tesztelve mi sajnos nem akadtunk a nyomára.

Akiknél viszont elérhetővé válik, azok több mint ezer műalkotással (festmények, szobrok, fotók) vethetik össze a házi kedvenceikről lőtt fotókat. A funkció ráadásul nem csak kutyákkal és macskákkal működik, egyebek mellett akár rókákra, bárányokra, madarakra és halakra is kereshetünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.