Hirdetés

A Google már élesben teszteli a jövő telefonját



|

Elkezdődött az első rendszerek telepítése.

Hirdetés

Még 2021-ben mutatkozott be a Starline, vagyis a Google 3D-s megjelenítésre is képes videotelefonos rendszert. A cél gyakorlatilag az, hogy gyakorlatilag hasonló élményt legyen képes nyújtani a Starline, mintha tényleg ott ülne velünk szemben a beszélgetőpartnerünk. 

Most komoly ugráshoz érkezett el a projekt, bizonyos partnercégeinél ugyanis elkezdte telepíteni a Starline-t a Google, vagyis elindul a rendszer tesztelése. A 3D-s megjelenítést számos kamera használatával, többféle szögből rögzített nagyfelbontású képekkel érik el.

Hirdetés

Nyilván arra még nagyon sokat kell várni, hogy a hétköznapi felhasználás is opcióvá válhasson, de az látszik, hogy a Google nem viccel, és végig akarja vinni az ötletet. Kíváncsian várjuk, mi sül majd ki a tesztekből és hogyan halad tovább a jövőben ez a projekt. 

A Starline anno 2021-ben így mutatkozott be:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.