Hirdetés

A Google már követi a Télapót



|

A Google felkészítette a Santa Tracker nevű alkalmazását az idei karácsonyra.

Hirdetés

Egyre közeledik a karácsony, a Google pedig elérkezettnek látta az időt arra, hogy frissítse a Santa Tracker nevű alkalmazását, és már most kövesse a Télapót. 

Hirdetés

Az app telepítésekor nem árt óvatosnak lenni, a Play Áruház ugyanis tele van hasonló nevű alkalmazással, amelyek nem feltétlen hitelesek vagy jó szándákúak, és sokszor még fizetősek is. A Google appja teljesen ingyenes. 

A Santa Tracker egy visszaszámlálóval kezd, ami a karácsonyig hátralévő időt mutatja. A frissítések között akadnak új játékok, például a Santa Snap, amelyben elfként 12 város fölött lebeghetünk és szelfizhetünk. 

Az app számos további játékot is kínál, mint például a Penguin Swimet vagy a Gumballt. Más játékok napi szinten válnak elérhetővé. Animált videók is akadnak, de persze van olyan, ami csak később lesz megnézhető, ahogy közeledünk a karácsonyhoz. December 24-én aztán mindenki követheti Télapó útját a világban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.