Hirdetés

A Google már mobilon is megmutatja, hogyan változott a Föld az utóbbi 35 évben



|

Megérkezett az okostelefonokra a Google Earth Timelapse, amelynek az adatbázisa is frissült ezzel egyszerre.

Hirdetés

A Google Earth Timelapse egy olyan funkció, amely nagyítva mutat egy-egy földrajzi területet, majd felgyorsított formában láthatjuk, hogyan változott a Föld egy adott része az elmúlt 35 év során. A funkció immáron mobilokon is használható. 

Hirdetés

A Google nemrég jelentette be a legutóbbi frissítést, amely nem csak okostelefonokon tette elérhetővé a funkciót, de két évnyi új képanyagot is hozzáadott az adatbázishoz. Vizuális frissítések is akadnak továbbá. 

Immáron tehát mobilról is láthatjuk, hogyan változott a Föld az elmúlt 35 évben. Több mint 15 millió műholdképet elemez a rendszer működés közben, köszönhetően amerikai és európai programoknak. 

Természetesen a Google Earth Timelapse táblagépeken is használható, és a Chrome, valamint a Firefox mobilos változata is képes lenémítva automatikusan elindítani a videókat. A felület ráadásul új Material Designt kapott, tehát egyszerű és letisztult, ami előttünk van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.