Hirdetés

A Google még jobban takarékoskodik az adatforgalmaddal



|

Többek között napi korlátozási lehetőséget és vendégmódot kapott a Datally alkalmazás.

Hirdetés

A Google Datally alkalmazása Androidon érhető el, és azért készült, hogy a felhasználók minimalizálhassák a mobilnetes adatforgalmukat. Az adatok tömörítése mellett mással is segít a program, többek között eszközöket kínál az adathasználat szemléltetéséhez, illetve képes blokkolni is az adatfaló appokat. 

Hirdetés

A Google szerint a felhasználók átlagosan 21 százalékot spórolhatnak a mobilnetes adatforgalmukon az app használatával. A Datally most komoly frissítést kapott, és még takarékosabbá vált. 

Az appban van már vendégmód, amely használatával adatkorlátozást állíthatunk be, ha valaki másnak adnánk oda a telefonunkat. Vagyis az illető nem égeti el a havi keretet 4K-s videók streamelésével. Napi korlátozás is van már, amely persze figyelmeztetést is megjelenít: ezután dönthetünk, hogy túlmegyünk az általunk megszabott határon, vagy blokkoljuk a forgalmat. 

A Datally már abban is segít, hogy megállapítja, mely háttérben futó appok használnak adatforgalmat - a ritkán használt programokat egyetlen érintéssel törölhetjük. A WiFi Map pedig a közeli hotspotokat mutatja, amelyekhez csatlakozhatunk. A jövőben további frissítések érkeznek majd a Google programjába. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.