Hirdetés

A Google mobilos adatmentője már iPhone-on is működik



|

Az ingyenes mobilmentést és tárhelykezelést segítő Google One app már az Apple iPhone készülékein is használható lesz.

Hirdetés

A Google tavaly bővítette a Google One-t automatikus androidos mobilmentési funkcióval, most pedig bejelentette, hogy az iPhone-felhasználók is megkapják ezt a lehetőséget. Az alapvetően Drive tárhelyre és családi megosztásra koncentráló program mellett azonban ez a mobilmentés ingyenes mindenki számára, és androidos, valamint iOS-es okostelefonnal egyaránt működik már - azoknál is, akiknek nincs Google One előfizetése

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy előfizetés nélkül marad a szokásos alap 15 GB, amit a Gmail, a Drive, a Fotók (leszámítva az ingyenes mentéseket), illetve immáron a mobilos mentések is használnak. Értelemszerűen a 15 GB nagyon hamar szűkössé válhat, ha valaki mindegyik szolgáltatást használja. 

A Google One app hamarosan érkezik az iPhone készülékekre, ezen keresztül a Google-fiók naptáreseményei, névjegyei, fotói és videói is hozzáférhetőek. Az újítás elsősorban a Google One előfizetőinek hasznos, az alapcsomag havi 2 dollárért 100 GB-ot ad tárhelyként. A mobilmentés azonban az ingyenes csomagban is nagyon hasznos lehet, illetve a tárhely kipucolásában is segít majd az új app, ami Androidra és iOS-re is hamarosan megérkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.