Hirdetés

A Google-nek hála asztali gépről is küldhetsz SMS-t



|

Az androidos Messages app kiteljesedik: már asztali gépről is küldhetünk SMS-t, kényelmesen.

Hirdetés

A Google több új funkcióval frissíti az androidos Messages alkalmazását, amely ennek hála képes lett GIF-ek keresésére, okosválaszokat javasol, és a hivatkozásoknál előnézetet is mutat. 

Hirdetés

A legnagyobb újítást azonban az jelenti, hogy a felhasználók hamarosan asztali gépről vagy laptopról is küldhetnek majd SMS-t, hála a Messages app webes funkciójának. 

Hogyan működik? Első körben meg kell nyitnunk az androidos okostelefonon lévő Messages appot, majd a három ponttal megnyitni a beállításokat. Meg kell keresnünk a webes Messages opciót, ezután pedig meglátogatnunk az asztali gép vagy a laptop böngészőjében a messages.android.com oldalt. A megjelenő QR-kód beszkennelésével hozzákapcsolhatjuk a webes szolgáltatáshoz az okostelefonunkat. 

Ezután ha SMS-t szeretnénk küldeni az okostelefonunkról, azt többé nem kell kézbe vennünk. A PC-ről küldhetjük és fogadhatjuk ezeket, képekkel, matricákkal, emojikkal és egyéb kiegészítésekkel. A Google szerint a webes Messages már elindult, de hetekbe telhet, mire minden felhasználó megkapja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.