Hirdetés

A Google nem tud titkot tartani: ilyen a Pixel 3



|

Csak októberre várható a Google idei nagy hardveres rendezvénye, de a Pixel 3 XL szivárgásai után a Pixel 3 is előkerült.

Hirdetés

A Google elvileg október 9-én tartja az idei nagy hardveres rendezvényét, amelyen bemutatja a Pixel 3 és a Pixel 3 XL okostelefonokat, egy új Chromebookot és a Pixel Watch okosórát. Valamiért az óriás idén nagyon nem tud titkot tartani, ezért nem kell októberig várnunk a részletekre. A Pixel 3 XL-ről például már HD-videó és fotós összehasonlító is volt. 

Hirdetés

A kisebb Pixel 3-ról eddig nem hallottunk, azonban most előkerültek róla az első képek, amiket valaki az imgur oldalára töltött fel. 

A hátlap pont olyan, mint a nagyobb modellnél, tehát itt is kéttónusú. A hátlapon maradt az ujjlenyomat-olvasó, itt egy egy kamera van, LED-es vakuval. Az előlapról viszont hiányzik a belógó szenzorsáv, ami miatt rengetegen kritizálják a Google-t. Itt a képernyő alatt és fölött is kisebb keret fut végig, oldalt pedig jóval vékonyabb a kába. A kijelző sarkai le vannak kerekítve. 

A képernyőképek szerint a Pixel 3-nak 5,5 hüvelykes, 2160 x 1080-as kijelzője van. A 18:9-es képarány miatt persze nagyon kompakt lesz a készülék. Az előlapjára dupla kamera kerül, 8 megapixeles szenzorral és f/1.8 és f/2.2 rekeszértékekkel. Az akku kapacitása 2915 mAh lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.