Hirdetés

A Google Pixel egyik legizgalmasabb funkciója jön Androidra és iOS-re is



|

A Google a régebbi készülékein is elérhetővé teszi a Pixel okostelefonok egyik legjobb funkcióját.

Hirdetés

A Google Pixel típusú okostelefonokon már régóta sokak által irigyelt funkció volt az úgynevezett Magic Eraser, amelynek segítségével könnyedén el lehetett tüntetni a fotókról szinte bármilyen tárgyat, de akár embereket is - írja az Android Authority. A keresőóriás bejelentette, hogy az eredetileg a Pixel 6, Pixel 6a és Pixel 7 modelleken elérhető funkció február 23. óta bármilyen androidos okostelefonon elérhető, sőt, azok az iOS-felhasználók is hozzáférnek, akiknek van Google One felhőalapú adattároló előfizetésük.

A régebbi Google Pixel telefonokon korábban nem volt elérhető a Magic Eraser funkció, tegnap óta azonban a Pixel 5a, illetve az annáél régebbi modellek felhasználói is élhetnek a lehetőséggel. A Google egyik képviselője az oldal kérdésére megerősítette, hogy a megoldást kiterjesztik a 2016-ban kiadott legelső Pixel telefonokra is.

Hirdetés

Nem ez az egyetlen funkció, amelynek a Google One előfizetők örülhetnek: a cég bejelentése szerint ugyanis mostantól HDR videóeffektet, illetve képes kollázsok előállításához használható exkluzív grafikai anyagokat is elérhetővé tettek a szolgáltatáson keresztül.

A Google One amerikai, kanadai, európai és brit előfizetői pedig mostantól ingyenes kiszállítást kapnak, ha valamelyik fotóikból nyomtatott változatokat rendelnek. Ehhez régiónként eltérő mennyiségű fotót kell megrendelni - az amerikai felhasználók esetén például a 12 dollárnál nagyobb összegű megrendeléseknél jár az ingyen postázás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.