Hirdetés

A Google Play Áruház segít, ha kevés a hely a mobilodon



|

Egy felújított funkció segít törölni az alkalmazásokból, ha a készülék tárhelye lassan betelik.

Hirdetés

Valószínűleg mindenki járt már úgy egyik-másik okostelefonjával, hogy éppen a Google Play Áruházat böngészte, amikor egy trendi játék letöltése közben arra eszmélt, hogy a kijelzőn megjelenik egy üzenet, amely szerint a készüléken nincs elég szabad tárhely. 

Hirdetés

Ilyenkor általában manuálisan kezdünk el kutatni, majd kevésbé fontos appokat törölni. A Google azonban igyekszik besegíteni, így a Play Áruház legutóbbi frissítésének hála az effajta helyzetek elkerülhetőek. 

A Play Áruház ugyanis időben jelzi, ha kevés a készüléken a szabad tárhely, és figyelmeztet. Aki megérinti ezt a figyelmeztetést, az egy olyan képernyőn találja magát, ami használati gyakoriság szerint rendezi sorrendbe a telepített programokat. 

Innen egyszerre több appot is tudunk törölni, vagyis nem szükséges egyesével elvégeznünk az eltávolításokat. A kérdéses funkció a frissítések fülön érhető el. 

Ez egyébként már korábban is benne volt hasonló formában a Play Áruházban, akkor azonban csak olyan helyzetekben figyelmeztetett, amikor nagyobb méretű app telepítésébe kezdtünk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.