Hirdetés

A Google Play Áruház többé nem bevásárlószatyor



|

Ikont cserél a Google, a Play Áruház elveszíti a bevásárlószatyros csomagolását.

Hirdetés

A modern dizájnkövetelmények időről-időre olyan változtatásokkal járnak, amelyek egy-egy klasszikus formaterv, felület vagy ikon végét jelentik. 

Hirdetés

A Google Play Áruháza is mérföldkőhöz érkezett. A Play Áruház háromszögét körbevevő bevásárlószatyor ugyanis eltűnik az ikonból, örökre. 

Mindez nagy váltás, elvégre az androidos okostelefonokon már jó régen ott díszeleg ez a bevásárlótáska. A Play Áruház legutóbbi APK-ja azonban már áttervezett ikont hordoz. Az új ikont jelentősen leegyszerűsítette a Google, és az értesítésekben megjelenő ikon is változott, ugyanígy. 

A frissítés elméletben mindenkihez megérkezik rövidesen, de aki nem tudja kivárni, az az APK fájlt már most telepítheti a készülékére. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.