Hirdetés

A Google Play egyre többet segít abban, hogy átlássuk, milyen appokat használ majd gyerekünk



|

Praktikus és hasznos lehetőséggel bővül a Google Kids Space szolgáltatás.

Hirdetés

A Google már 2022 januárjától kezdődően részletes leírást publikált az aktuális havi Google Play rendszerfrissítésekről, így a felhasználók folyamatosan követhetik, hogy pontosan milyen újdonságok érkeznek a telefonjukra. A vállalat már élesítette a szeptemberi frissítéscsomagot, amelyben többek között egy remek funkciót kapott a Google Kids Space. A fejlesztésnek hála a szülőknek egyszerűbb kezelni, milyen applikációkat érhetnek el a gyerekeik, illetve a telepítési folyamat is kapott egy új lehetőséget.

A Google Play szolgáltatások v35.22 sorszámú frissítésének hála minden platformon jobb lesz a felhasználói fiókok szinkronizálása, illetve a szakemberek fejlesztették a profilok visszaszerzésének megoldásait. A Kis Space-t illetően a szolgáltatást már egy tablet másodlagos felhasználója is feltelepítheti, amikor erre lehetőséget nyújt az eszköz setupja. A Google Kids Space felületén pedig ezentúl a felhasználók el tudják rejteni az applikációkat, a rendszer pedig ehhez kapcsolódóan javaslatot is ad.

Hirdetés

A Google Play Store szeptemberi, v31.1 sorszámú frissítése optimalizálja az installációs folyamatokat, megújítja a játékok és applikációk felfedezési lehetőségeit, illetve több bugot javít, és megbízhatóbbá teszi az adatvédelmet.

A teljes rendszerfrissítési leírást a Google hivatalos oldalán olvashatjátok. Az update már elérhető az androidos készülékeken.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.