Hirdetés

A Google segít neked a levegőben rajzolni



|

Itt a Just a Line nevű app, aminek hála a kiterjesztett valóságban, az okostelefonunk kijelzőjén keresztül rajzolhatunk.

Hirdetés

A Google korábban a Tilt Brush nevű VR-alkalmazással lepte meg azokat, akik különleges módon akartak rajzolni. Sajnos ezt csak az HTC Vive és az Oculus Rift VR-headsetek tulajdonosai élvezhették. Ezért is jó hír, hogy most szinte bárki letöltheti a Google új AR-appját, a Just a Line-t. 

Hirdetés

A Just a Line a kiterjesztett valóságra épít, és az okostelefon kijelzőjén keresztül teszi lehetővé a rajzolást. Mindennel kompatibilis, ami támogatja a Google ARCore keretrendszerét. Ez a Pixel és a Pixel 2-es széria mellett a Samsung Galaxy (S7 és fölfelé) eszközöket, a OnePlus 5-öt és 5T-t, az LG V30 és V30+ eszközöket, valamint az ASUS Zenfone AR-t jelenti ebben a pillanatban. 

Az alkalmazáshoz nincs szükség különleges hardverre. Jelenleg korai, kísérleti fázisban van, tehát csak fehér vonalakat rajzolhatunk a levegőbe. Mivel azonban kiterjesztett valóságról van szó, ezért kiaknázhatjuk a környezeti lehetőségeket, és jó hír, hogy az appon belül videókat is felvehetünk. A megrajzolt formák megtartják a helyüket, ahogy mi mozgunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.