Hirdetés

A Google szerint rendben van, hogy eláll egyes Pixel 5 mobilok kijelzője



|

A Google reagált a kijelzővel kapcsolatos hibákra, és azt mondja, hogy nincs mitől tartani.

Hirdetés

Új Google Pixel okostelefon, újabb hardverhiba. Ez a trend minden évben, és ennek sajnos a Pixel 5 sem vetett véget. A felhasználói panaszok egészen a megjelenés óta bukkannak fel a fórumokon és a kereskedőknél a termék értékelései között. A visszajelzések szerint közel sem érintett minden modell, ám a pórul járt vevőknek annál kellemetlenebb, ha egy rés tátong a készülékház a kijelző között, ráadásul nem is végig, csak egy-egy szakaszon. 

Hirdetés

Időközben kiderült, hogy egyesek mobilján az akkumulátor töltöttségét jelző indikátor is rosszul működik, ezt a hibát elismerte a gyártó, és elvileg a november elején kiadott frissítés már javítja is. 

Ennél sokkal kellemetlenebb téma a kijelző és a keret közötti rés problémája. A PBKReviews nemrég darabokra szedte a Pixel 5-öt, és arra jutott, valószínűleg az eladott modellek kis százaléka érintett csupán, ugyanis a kijelzőt egy tonna ragasztó és több kampó tartja a helyén, emiatt a csatorna szakértője szerint a problémás modellek gyártási hibával küzdhetnek.

A Google egyik dolgozója végül egy panaszos fórumtémában hivatalos állásfoglalást is letett az asztalra. Ez alapján a cég elismerte és kivizsgálta a problémát, azonban azt állítja, hogy a készülékház és a kijelző közötti rés a dizájn normál része, és ettől a vízállóság nem gyengül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.