Hirdetés

A Google Térkép megmondja, hogy mikor indulj el



|

A Google Térkép olyan jó a dugófigyelésben, hogy már az optimális indulási időpontot is megjósolja.

Hirdetés

A Google Térkép már régóta színekkel jelzi, hogy melyik út mennyire van bedugulva. A város egyes részei emiatt pirosak a csúcsforgalomban. 

Hirdetés

A Google Térkép annyira jó lett a dugófigyelésben, hogy immáron azt is képes megjósolni, hogy egy bizonyos helyre mikor érdemes elindulni, ha a lehető leggyorsabban szeretnénk odaérni. 

Amennyiben beírunk egy címet, az [útvonalterv] gombra nyomunk, majd az autós opciónál a bal alsó [útvonalinfót] választjuk, akkor nem csak a lépésenkénti navigáció tervét látjuk utcaképekkel a kereszteződésekről, hanem egy olyan diagramot is, ami az ideális indulási időpontról ad tájékoztatást, a forgalmi adatok alapján. 

Ez egy igen hasznos újítás, már csak azért is, mert nem mindenkinek lesz pénze olyan új Audi A8-ra, amely automatikusan vezet a dugóban. A funkció hamarosan mindenkinél elérhető lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.