Hirdetés

A Google új alkalmazása segít a mindennapjaidon



|

Android és iOS rendszerekre is megérkezett a Google Tasks app, ami segít a teendőink rendszerezésében.

Hirdetés

A Google nem csak a Gmailt dobta fel számos látványos és praktikus újdonsággal, de kiadott egy új alkalmazást Android és iOS rendszerekre, amely szintén segít megkönnyíteni a felhasználók mindennapjait. A Google úgy döntött, hogy új életet visz a Google Tasks szolgáltatásába is. 

Hirdetés

A Google Tasks a tech szektorban már őskorinak számít, ráadásul a Google nem is nagyon törődött vele - sokan azt sem tudták, hogy létezik. Az óriás a teendőkkel foglalkozó platformjába azonban új színt visz, ennek keretében pedig minden teendőnket a Google Tasksra gyűjthetjük a Gmailből, a Naptárból és más Google-szolgáltatásról. A tennivalók kezelése ebben az alkalmazásban sokkal egyszerűbb. 

A Tasks ötlete és működése egyszerű. Az alkalmazásban manuálisan vehetünk fel tennivalókat (vagy automatikusan importálhatjuk azokat az előbb említett helyekről), majd rendezhetjük azokat. Ideális olyan dolgokhoz, amiket nem írnánk be a naptárba - vagyis inkább a napi tennivalókhoz praktikus. 

Szerencsére a Google a webes verzió felújításán is dolgozik, és az új Gmailben külön gomb jutott a Google Tasksnak a jobb oldali panelen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.