Hirdetés

A Google újabb appjai kaptak sötét módot



|

Ezúttal konkrétan a Google app és a Google Asszisztens kapta meg a szem és akksikímélő beállítást.

Hirdetés

A Google lassan minden egyes alkalmazásához elérhetővé teszi a sötét módot, ugyanis most a Google appba és a Google Asszisztensre is megérkezett, ráadásul nem csak Androidon, iOS-en is. A sötét téma azonban szerveroldali változtatásként jelenik meg, így nem érdemes az alkalmazásboltban kutatni a frissebb app után, ha valaki máris használná valamelyiket. 

Hirdetés

A sötét téma egyébként automatikusan bekapcsol, amennyiben a rendszer maga azt használja. Értelemszerűen ezúttal is fekete és sötétszürke elemeket használt a Google. 

Ezen felül az appok beállításaiban is szabadon lehet állítgatni a sötét és világos módot, elvileg már a mai naptól. Akinél még nem, az se aggódjon, a következő hét során fokozatosan válik majd elérhetővé egyre több felhasználónál a változtatás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.