Hirdetés

A Google volt alelnöke csak iPhone-nal fotózna



|

Vic Gundotra szerint a Google és a többiek több éves lemaradásban vannak, akit pedig érdekel a fotózás, az vegyen iPhone-t.

Hirdetés

Vic Gundotra a Google egykori alelnöke, akinek a nevével elsősorban a Google+ és a mobilos divízió kapcsán találkozhattunk. Nemrég arról beszélt, hogy az androidos okostelefonok nem túl jók fényképezésre, sokkal jobban jár mindenki egy iPhone 7-tel. 

Hirdetés

Gundotra szerint a probléma az Android, amely nyílt forráskódú, mindenki számára semleges - ez elsőre jól hangzik, de valójában zavaróan sok és felesleges funkcióhoz vezet, ráadásul kamerás alkalmazásból és galériából is több van egy-egy készüléken. 

Hozzátette azt is, hogy a Google-nek évekbe telhet, mire a Samsung, LG, HTC és további cégek innovációit megfelelő API-k segítségével végrehajtják. 

Szerinte a Google mára visszaesett a fotózás fejlesztésében, az Apple pedig virágzik, mert nem lassítják megkötések, és egyszerű szoftverfrissítéssel viheti el az újdonságokat az iPhone-okra, amelyek innovatív hardvert kapnak. 

Gundotra szerint a lényeg annyi, hogy akit érdekel a fotózás, az vegyen iPhone-t, akit pedig nem zavar a több éves lemaradás, az válassza az Androidot. Kevesebb mint 5 évvel ezelőtt arról beszélt, hogy a Google elkötelezett a készülékei elképesztően jó kamerái mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.