Hirdetés

A Gorilla Glass 6-nak hála nagyon strapabíró lesz a következő mobilod



|

Egyes tesztekben kétszer olyan jól teljesít az új védőüveg, mint az elődje. Jobban bírják majd a mindennapokat az okostelefonok.

Hirdetés

A Corning Gorilla Glass védőüvegei hosszú évek óta védik az okostelefonok kijelzőit. A cég bemutatta a védőüveg legújabb verzióját, amely a fejlesztéseknek hála még többet bír ki. Ez azt jelenti, hogy hiába ejtjük el magasabbról vagy gyakrabban a jövőbeli mobilunkat, annak nem lesz baja. 

Hirdetés

A Gorilla Glass 6 ugyanis az 1 méteres magasságból tesztelt esésekből 15-öt is kibírt laborkörülmények között. Ez a duplája annak, amire az előző-generációs Gorilla Glass 5 képes. 

Elméletben ez azt jelenti, hogy az okostelefon képernyőjén lévő védőüveg akkor sem törik a használat első két évében, ha majdnem havonta egyszer lepottyan a földre a készülék. A gyakorlatban ebből persze semmi sem igaz: a végeredmény függ a becsapódási felülettől, a szögtől, a magasságtól és még sok egyébtől. 

A Corning azt mondja, hogy számos partnere teszteli már az új megoldást, és a következő néhány hónapon belül piacra is dobják az első olyan okostelefonokat, amelyeket már Gorilla Glass 6 véd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.