Hirdetés

A hangoddal is feloldhatod majd a Samsung Galaxy S21 mobilokat



|

A jelentések szerint nem nyugdíjazza a Bixby asszisztenst a Samsung, sőt: ennek segítségével teszi lehetővé a Galaxy S21 modellek hanggal történő feloldását.

Hirdetés

Állítólag a január 14-én bemutatkozó Samsung Galaxy S21 mobilokat nem csak ujjlenyomattal és a többi szokásos módon lehet majd feloldani, hanem a készüléktulajdonos hangjával is. Ezt a Samsung Bixby voice unlock, vagyis hangalapú feloldás funkciója teszi majd lehetővé. Ez a megoldás kizárólag a Galaxy S21 szériás modelleken lesz használható, egy darabig legalábbis biztosan. 

Szakértők szerint nem ez lesz a legbiztonságosabb készülékfeloldási mód, elvégre egy jó minőségű felvétellel bárki kijátszhatja a rendszer zárolását. Az ujjlenyomat-olvasókat vagy a régi íriszszkennereket sokkal nehezebb átverni. Persze a hangalapú hitelesítés még mindig jobb, mint az átlagos androidos mobilok arcfelismerő rétege. 

Hirdetés

Bár egyre több a pletyka a Galaxy S21 mobilokról, szerencsére annyira sokat már nem kell ezekről találgatni. Állítólag január 14-én mutatja be a szériát a Samsung, és még abban a hónapban haza is lehet majd vinni az új készülékeket. A normál és a pluszos modell lapos kijelzővel, az Ultra második-generációs 108 megapixeles kamerával és S Toll-támogatással újíthat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.