Hirdetés

A hangot is elrontotta a Windows 10-ben a Microsoft



|

Sorozatosak a frissítéssel kapcsolatos problémák, a KB4515384 például a hangot rontotta el a Windows 10 sok felhasználójánál.

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban megszokhattuk, hogy rengetegen panaszkodnak a Windows 10 elbaltázott frissítéseire, amelyek nem javítják a meglévő hibákat, de gyakran újakat hoznak létre. Az utóbbi napokban és hetekben nagy panasz volt rá, hogy a Microsoft elrontotta a Windows 10 keresőjét. A KB4515384-es kumulatív frissítés azonban audioproblémákat is okozott egyeseknél. 

Hirdetés

Fontos hangsúlyozni, hogy a hibák nem egységesen és egyformán jelentkeznek, vagyis ahány PC és felhasználó, annyi apró eltérés - lehet, hogy a szerencsésebbek semmilyen hibát nem tapasztalnak. Másoknak azonban hangproblémáik vannak játékok használatakor, egyeseknél az audiobeállításokat nullázta le a frissítés, megint másoknál zaj jelentkezik. 

Olyan beszámolók is akadnak továbbá, amelyek alapján a képernyőképek készítésére használható eszköz már narancssárga árnyalattal dolgozik. 

A Microsoft a támogatói dokumentációjában sok hibát elismert egyébként, de ez nem annyira vigasztalja az érintetteket. A visszajelzések szerint egyre nehezebb meggyőzni az embereket, hogy frissítsenek, és naprakészen tartsák a Windowst. Az ugyanis senkinek sem hiányzik, hogy a PC-je belassuljon vagy alapfunkciók kezdjenek akadozni, és rosszabb legyen a használati élmény - mindez viszont azzal jár, hogy elvileg biztonságban van a PC-nk a biztonsági javításoknak hála. 

Aki audioproblémába futott, az egyébként megoldhatja a kellemetlenségeket, ha a Windows 10 beállításaiban 16-bites (CD) minőségre áll át. Másoknál a KB4515384 törlése segített. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.