Hirdetés

A HP-nak is van már Windows 10-es, Snapdragon 835-ös PC-je



|

Akár 20 órás üzemidőt is képes garantálni az új HP Envy x2 hibrid PC.

Hirdetés

Nemrég új korszak indult a Windows 10-es PC-k történetében, mindezt pedig az ASUS NovaGo PC-je mellett a HP Envy x2 segítette. 

Hirdetés

Envy x2 tabletek (lecsatolható billentyűzettel) már évek óta vannak a piacon, ez azonban az első, ami Intel chip helyett Snapdragon 835-öt kapott. Az új modell akár 20 órás üzemidőt is képes garantálni. 

A hibrid gép jövő tavasszal kerül a boltokba, 12,3 hüvelykes, full HD-s kijelzőt kap, 6,9 milliméter vastag alumínium házzal. Lesz hozzá digitális toll, maximum 8 GB RAM és 256 GB tárhely. A Qualcomm X16 LTE-modemnek hála beépített 4G is van, és a bekapcsológomb egyből előhozza a Windows 10-et, mint ahogyan egy okostelefon mindig használatra kész. 

A HP egy billentyűzetes takarótokot ad a géphez, ami támaszként is funkcionál, a gombok háttérvilágítottak. A PC-hez Windows 10 S jár, ami Windows 10 Pro verzióra frissíthető. Értelemszerűen bármilyen alkalmazást tud futtatni, hála az x86-os utasításkészlet emulálásának. A készenléti idő akár 29 napos is lehet, a vételár egyelőre ismeretlen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.